Rólunk

12 évvel ezelőtt indítottuk útnak nyelviskolánkat azzal a küldetéstudattal, hogy a lehető legtöbb kisgyerekhez eljuttassuk a korai nyelvelsajátítás élményét. Azóta nekünk is lettek gyerekeink akiket kétnyelvűnek nevelünk. Az órákon szerzett tapasztalatainkat beépítettük az itthoni kétnyelvi nevelésbe, illetve az otthon, már a saját gyerekeinkkel szerzett kétnyelvűséghez kapcsolódó tapasztalatainkat pedig visszaépítettük az óráinkba, hogy minél hatékonyabb módszerrel tudjuk tanítani a hozzánk járó gyerekeket.

 

Pedagógiánk

Szenvedélyesen hiszünk a két-, illetve többnyelvűségben illetve a kora gyerekkori nyelvi fejlesztés erejében, így pedagógiánkat úgy igyekeztünk megalkotni, hogy minél több izgalmas és hasznos foglalkozást tudjunk kínálni mind a gyerekek, mind pedig az ez iránt érdeklődő szülők számára.

A Semina pedagógia

A korai nyelvtanulás fontossága

Víziónk egy olyan világ, melyben az anyanyelvi szintű, de legalábbis nagyon magas idegennyelvtudás - legalább angolul - minden gyermek született emberi joga. A 21. Században egy Magyarország méretű kicsiny országban, melynek nyelvét alig beszélik többen, mint 10 millió, ez elengedhetetlen!

Ezért tűztük hát azt a zászlónkra, hogy minél több gyermekhez és felnőtthöz eljuttatjuk a kétnyelvűség pozitív üzenetét.

A korai nyelvtanulás előnyei


Gyakori aggodalmak

A kétnyelvi neveléssel kapcsolatban még mindig sok kétség merül fel a szülőkben. Ezeket az aggodalmakat szeretnénk most eloszlatni.